De Rainbow Warrior, het pronkstuk van Greenpeace, komt op 28 en 29 september naar Oostende en op 5 en 6 oktober naar Antwerpen. Reserveer nu (gratis) je plaats en beleef een onvergetelijke en 100% Greenpeace ervaring.

De Rainbow Warrior komt naar België: kom hem bezoeken

Binnenkort komt hét pronkstuk van Greenpeace naar België: de Rainbow Warrior. Het schip maakt op dit moment een tocht door Europa om hernieuwbare energie aan te moedigen en zo te strijden tegen de klimaatverandering.

Tijdens deze tocht opent de Rainbow Warrior z’n deuren voor het publiek en ook jij kan het schip een bezoekje brengen. Zo’n unieke kans op een rondleiding aan boord van de Rainbow Warrior kan je echt niet laten liggen… Als je langskomt, kom je meer te weten over Greenpeace, haar schepen en hernieuwbare energie. Neem na de rondleiding ook zeker eens een kijkje in het Greenpeace Village, daar is van alles wat: eten en drinken, tentoonstellingen, een fotohoek, kinderen kunnen zich laten schminken, je kan een t-shirt of tote bag laten bedrukken, en nog veel meer… Er is voor ieder wat wils!

Het terrein is voor iedereen toegankelijk en ook voor de allerkleinsten zijn er activiteiten gepland. Alle info en praktische zaken vind je terug op rainbowwarrior.be.

Een bezoek aan de Rainbow Warrior is volledig gratis, maar de plaatsen zijn wel beperkt. Wacht dus zeker niet af en reserveer nu al een plekje aan boord.

Ik reserveer mijn plaats op de Rainbow Warrior