Eduskuntavaalit lähestyvät, miten puolueiden luontokannat sopivat yhteen? Kevään ensimmäisessä Luonnon tietotoimistossa Greenpeacen maajohtaja Touko Sipiläinen ja ilmastoasiantuntija Kaisa Kosonen perkaavat puolueiden metsä- ja ilmastokantoja.

Luonnon tietotoimisto -podcastin kansikuva, jossa metsää, ihmisiä tutkimassa kasvustoa ja keltaisella grafiikalla kirjoitettu podcastin nimi.

KUUNTELE LUONNON TIETOTOIMISTO TÄSTÄ

Mihin Suomen metsäpolitiikka on menossa? Mitä tapahtuu maailmanlaajuisen mertensuojelusopimuksen neuvotteluissa? Kuinka ilmasto-oikeusjutut etenevät?

Luonnon tietotoimisto on uusi podcast, joka vastaa kevään aikana viikon kuumiin luontokysymyksiin ja tuo yhteen ympäristöpolitiikan tuoreet näkökulmat Greenpeacen asiantuntijoiden ja vaihtuvien vieraiden voimin. Ohjelmaa juontaa viestintäasiantuntijamme Juuso Janhunen. Uusi jakso ilmestyy joka torstai.

Luonnon tietotoimisto on kuunneltavissa Spotifysta, Apple Podcastsista ja Megaphone -palvelusta.

Kuuntele Luonnon tietotoimisto, ja jos tykkäät kuulemastasi, jaa sarja myös kavereillesi. Voit myös laittaa meille palautetta ja kysymyksiä Greenpeace Suomen sosiaalisessa mediassa – löydät meidät twitteristä, facebookista ja instagramista.