Kello tikittää: nyt on ilmasto-
tekojen aika!

Kyllä, vaadin todellisia ilmastotekoja!

Ilmastokriisi kiihtyy, eikä meillä ole aikaa odottaa. Keinot ilmaston lämpenemisen ja luontokadon hidastamiseksi ovat jo olemassa – nyt vain tarvitaan toimia ja lupausten täyttämistä! Allekirjoita ja näytä kanssamme päättäjille, kuinka suuri joukko ihmisiä vaatii oikeita ilmastotekoja.

Haluan tulla mukaan vaatimaan ilmastotekoja planeettamme hyväksi. Allekirjoittamalla hyväksyn sen, että saan Greenpeacelta tietoa ilmastotyöstä ja siitä, kuinka voin suojella ympäristöä. Hyväksyn myös tietosuojakäytännön.

Tue ilmastotyötämme tekemällä lahjoitus

Greenpeace on täysin riippumaton järjestö juuri siksi, että toimintamme perustuu yksityisten ihmisten tukeen. Lahjoitusten avulla lisäämme ilmastotietoutta, edistämme poliittista päätöksentekoa ja paljastamme ilmaston tuhoajia sekä painostamme päättäjiä muutokseen ilmastokriisin pysäyttämiseksi. Lahjoita työhömme, sillä jokaisella eurolla on väliä!

Ilmastolupaukset teoiksi – tämä on muutoksen vuosikymmen

Useita sukupolvia kestänyt ympäristön laiminlyönti on johtanut meidät kuilun partaalle, sen toteavat lukemattomat tutkijat ja raportit. Fossiilista polttoaineista luopuminen, metsien ja merten suojelu, sekä vastuullisempi tapa kuluttaa vaativat vahvoja poliittisia päätöksiä toteutuakseen. Tämä on todella muutoksen vuosikymmen: nyt viimeistään on aika päätöksille ja sitoville sopimuksille ilmastomme hyväksi, jotta turvaamme tulevaisuutemme. Ilmastokriisiä on hillittävä ja luontokato on pysäytettävä. Maailman päättäjät on saatava toimimaan ja siihen tarvitaan meitä kaikkia, sillä voimme estää ilmastonmuutoksen kiihtymisen vain toimimalla yhdessä.

Näitä asioita Greenpeace ajaa:

Suomi on asettanut tavoitteekseen olla hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä ja hiilinegatiivinen sen jälkeen. Tämä tavoite on kirjattu myös ilmastolakiin. Jokainen meistä ymmärtää ilmaston lämpenemisen hirvittävät seuraukset, joten miksi päättäjien suurista puheista ei ole tullut jo tekoja? Jokaisen on tehtävä osansa ja meillä on jo siihen tarvittavat keinot.

nyt on ilmastotekojen aika, toimitaan!

Vuosikymmenten sitkeä työ ilmaston eteen on kantanut hedelmää, ja yhdessä olemme saavuttaneet jo äärettömän tärkeitä voittoja ja edistysaskelia ilmaston hyväksi. Greenpeace on ollut keskeisesti mukana vaikuttamassa monen kriittisen tärkeän ilmastopäätöksen synnyssä. Tässä muutama esimerkki hiljattaisista ilmastovoitoista:

Emme voi antaa vauhdin hidastua nyt, kun on kriittisin aika toimia!

Mikään näistä saavutuksista ei olisi toteutunut ilman kaltaisiasi ihmisiä, jotka välittävät ympäristöstä ja seisovat rohkeasti planeettamme puolella. Työnsarkaa on kuitenkin vielä jäljellä. Päätöksentekijöihin kohdistettu paine meillä ja maailmalla on yksi tärkeimmistä keinoista toimia ja saada viestimme kuulluksi.