Testamentera en gåva till Greenpeace

*Hur påverkas miljön av COVID-19 : Läs mer här. Och hur påverkas vi? Läs våra 11 enkla tips på hur vi tar hand om varandra här.

Beställ vår testamentetsfolder kostnadsfritt här

Vi lever i en värld som är värd att kämpa för!
Vad lämnar du efter dig?

En Geenpeace kortfilm skapad av Vivian Awuku & Niklas Kimber, animerad och ljudsatt av Lucky Coin Films.

Genom att inkludera Greenpeace i ditt testamente kan du vara med och säkerställa att kampen för en frisk planet kan fortsätta även i framtiden.

Greenpeace arbetar med kartläggning av hot mot vår miljö, forskning, politisk påverkan och direkta aktioner. Vi driver kampanjer som ofta tar lång tid att vinna och som kräver stora investeringar. Eftersom att Greenpeace inte tar emot pengar ifrån företag eller stater kan en stor testamentsgåva ibland möjliggöra en hel kampanj.

Testamentsgåvor, stora som små är mycket värdefulla bidrag till dessa kampanjer. Visste du att 1 av 10 globala Greenpeace kampanjer finanseras av Testamentsgåvor?

Besättning av PHYLLIS CORMACK. Den första Greenpeace-resan till Amchitka Island för att protestera mot USA’s kärnvapentester. Från vänster till höger (överst): Bob Hunter; Patrick Moore; Bob Cummings; Ben Metcalfe; Dave Birmingham, (längst ner) Richard Fineberg; Lyle Thurston; Jim Bohlen; Terry Simons; Bill Darnell; John Cormack.

Läs mer om några av våra viktigaste segrar här!

Se en interaktiv tidslinje om Greenpeace historia, segrar och framgångar genom åren. ”En resa för liv och fred ”: så beskrev Irving Stowe, en av grundarna till Greenpeace, planen att segla en båt till Arktiska havet för att stoppa testningen av kärnkraftsbomber. Irving visste inte det då, men Greenpeace-resan skulle pågå i årtionden. Och den skulle förändra världen!

Tack vare ditt stöd så kan Greenpeace arbeta långsiktigt med att skapa en hållbar planet!

Så länge kortsiktiga intressen kolliderar med det som är långsiktigt hållbart kommer Greenpeace att behövas och finnas. Vi har sammanställt information om att skriva testamente.

Beställ vår testamentetsfolder En värld värd att kämpa för! (kostnadsfritt) genom att klicka här:

En värld värd att kämpa för


Du är även varmt välkommen att kontakta mig, Vivian som ansvarar för testamenten hos oss, om du har frågor eller funderingar.

Jag ser fram emot att höra ifrån dig. Gröna hälsningar, Vivian

Telefon: +46 (0)8 – 502 426 10,
E-post: [email protected]

Våra berättelser

”Min önskan för framtiden” – Därför har Lotta valt att ge en del av sitt arv till Greenpeace.

Vilken dörr väljer du? Vilken framtid ska det bli?

Vill du veta mer?

Greenpeace Nordens senaste årsrapporter:

            

Oberoende organisation