G STAR RAW Posters

Aktivister sätter upp affischer där det står "Detox G STAR RAW" på skyltfönstret till en butik som tillhör G STAR RAW i Köpenhamn. Aktiviteten är en del avvår globala kampanj för att få klädindustrin att eliminera alla giftiga kemikalier i hela produktionskedjan.

Aktivister sätter upp affischer där det står "Detox G STAR RAW" på skyltfönstret till en butik som tillhör G STAR RAW. Aktiviteten är en del avvår globala kampanj för att få klädindustrin att eliminera alla giftiga kemikalier i hela produktionskedjan.

Ämnen

De senaste uppdateringarna

Visa ikon  

Animation: Tid för pension

Video | 6 mars, 2014 på 11:43

Vad händer med en bil när den blir gammal? Och hur är det med ett kärnkraftverk?

Gemensam europeisk aktion mot gammal kärnkraft i 6 länder

Video | 6 mars, 2014 på 11:00

Greenpeace genomför en aktion mot gammal kärnkraft i 6 länder (Belgium, Frankrike, Nederländer, Schweiz, Spanien och Sverige).

Sven berättar om dagens aktion

Video | 5 mars, 2014 på 16:48

Aktion på Oskarshamn - stäng de åldrade reaktorerna

Video | 5 mars, 2014 på 13:13

Aktivister tar sig in på Oskarshamns kärnkraftsverk för att leverera ett pensionsbesked till svensk kärnkraft. Bakgrunden till aktionen är att 4 av Sveriges reaktorer år 2014 passerat sin tekniska livslängd. En ny rapport visar att gamla...

Allt du behöver veta om palmolja i en kort animation

Video | 25 februari, 2014 på 13:28

Varje år förstörs tusentals hektar indonesisk regnskog och torvmark för palmoljeplantager. Vi behöver inte skövla regnskog för palmolja - det finns andra lösningar. Men vi måste agera nu

1 - 5 av 1851 resultat.