En del av gänget på Peace & LoveJag känner mig både trött och lite sliten efter en intensiv vecka på Peace&Love. Men framförallt känner jag mig otroligt stolt. Våra volontärer har gjort ett fantastiskt jobb, och festivalbesökarna har skrivit på som aldrig förr. Jag känner mer någonsin att Peace&Love är ett fantastiskt forum för att inspirera unga som gamla. Vi vet redan nu att vi i år har satt nytt rekord i namnunderskrifter på Peace&Love, och kommer att redovisa en siffra under morgondagen.

IIdag får vi besök av Hoffmaestrodag är det lite extra kul, då vi får besök av våra vänner i Hoffmaestro. Bandet har sedan tidigare ställt sig bakom vår kampanj för Aktis, och kommer förbi vårt Greenpeace tält mellan kl:16.00-16.15 idag. På plats kommer de att signera Greenpeace t-shirts, som man kan vinna i vår tävling. Men det är även en chans att prata med killarna och höra varför de att tycker frågan om Arktis är viktig.

Paul Rusesabagina skriver på för ArktisUnder veckan har flera kända personer skrivit på vår kampanj, bland annat festivalens invigningstalare Paul Ruesabagina, som är människorättskämpen från Rwanda. Det är hans historia som ligger till grund för filmen Hotel Rwanda. Han var mycket intresserad av Arktis och det som händer och sker där just nu.

Att det är många som känner för Arktis är det ingen tvekan om, och jag är övertygad om att det finns fler utanför festivalområdet, som är intresserade av att göra en insats för att hjälpa till att skapa ett skydd för Arktis. Därför vill jag sprida denna festivalglädje som råder till alla er som inte är på Peace&Love. Skriv på för Arktis du också!

Peace,

Carolina