Precis som rörelsen för att skydda Arktis, består Formel 1 fans av alla olika typer av människor. Jag vet - jag var själv ett stort fan av sporten under min uppväxt. Är det möjligt att en livslång miljöaktivist kan hysa en hemlig kärlek till racing? Jag vill tro att vi omfamnar mångfalden i rörelsen och uppmuntrar olika synvinklar. I själva verket slår jag vad om att det finns massor av miljöaktivister på läktarna under F1 idag, precis som det finns många hemliga F1 fans i Greenpeace!

Mitt intresse för F1 började då jag hade en rumskamrat som älskade det - hon gick ibland upp klockan 2 på morgonen för att inte missa ett race. Och innan jag visste ordet av fick sporten mig på kroken. Så jag kan verkligen respektera den teknologi, sportsmannaanda och innovation som är hjärtat i Formula One Grand Prix.

Men vad jag inte kan respektera är vad huvudsponsorn av detta evenemang, Shell, gör med Arktis. Shell har varit ledande i jakten på fossila bränslen över hela världen, från fracking i mitt hemland Sydafrika, oljespill i Nigerdeltat, till ödeläggning av ursprungsbefolkningarnas mark i oljesandens Kanada, och - sist men inte minst - de riskerar allt för att komma åt den olja som finns under isen i det smältande Arktis.

Shell har bevisat gång på gång att de inte skyr några medel i jakten på de sista dropparna olja som finns på planeten.

Men medan Shell accelererar in i en hårnålskurva med trasiga bromsar, deltar resten av oss är i en annan typ av race - racet för att skydda Arktis från ett oljeutsläpp som skulle ödelägga denna ömtåliga region. Varje förare vet att olja på banan innebär en fara, men ett oljeutsläpp i Arktis skulle vara katastrofalt.

Forskare menar att Arktis snart kan stå utom vår kontroll. När jorden värms upp smälter isen. Om Shell och andra företag  tillåts borra efter mer olja i Arktis, värms planeten upp ännu mer, och då  smälter isen också mer. Det är en ond cirkel, som sinnessjukdom och girighet när den är som värst, och vi måste stoppa det.

Allt liv på jorden är beroende av det arktiska istäcket. Det stabiliserar det globala klimatet genom att reflektera solens värme tillbaka ut i rymden och  utan det står vi inför en mycket annorlunda värld. Det är därför som nästan fyra miljoner människor från hela världen har gått med i rörelsen för att skydda Arktis. Vi står upp mot Shell och andra företag som vill lägga vantarna på den arktiska oljan.

Det här är inte den här typen av verksamhet som gör att ett företag förtjänar en plats på prispallen. Tillsammans kan vi se till att sanningen om Shells smutsiga planer för Arktis kommer ut.

Du kan hjälpa till genom att  att skicka ett meddelande till Shell om att Arktis inte är deras testbana. Säg din åsikt till Shell om du älskar F1 och isbjörnar. Tillsammans kan vi rädda Arktis och avvärja en katastrofal klimatförändring.