Äntligen är videon här med alla grattishälsningar från Peace and Love i somras. Temat för årets festival var mod, hopp och kärlek, vilket också var de känslor som genomsyrade Greenpeace insats på plats. Det var en fantastisk stämning, och jag vill rikta ett stort varmt tack till alla volontärer som gjorde en kanoninsats på plats.

Vi pratade med festivalbesökarna, föreläste, informerade om Barbie-kampanjen, delade ut tigerkramar och jagade grattishälsningar från alla artister som var på plats.

Att fånga alla dessa inbokade, stressade och svåråtkomliga artister var ett tidskrävande jobb. Dock lärde jag mig ganska snabbt att det mesta går med ett leende och en självsäker inställning. Det var otroligt kul att se hur många kända artister som ville ställa upp, och hälsa, sjunga och dela med sig av personliga minnen till Greenpeace.

Den absolut svåraste att få tag på, men den största segern för mig var när jag fick tag på Bob Geldof. Efter en hel dags pratande med olika managers, säkerhetsvakter och funktionärer på plats, satt jag helt plötsligt på knä framför Bob Geldof, på hans pressträff, iklädd min rosa Barbie t-shirt och videokamera i handen. Herregud! Det var nu det gällde, och det gick! Bob Geldof sjöng ”Happy Birthday”, och mitt uppdrag på Peace and Love kändes slutfört.

Att få tag i alla dessa hälsningar var bland det roligaste jag har gjort, men också en utmaning som krävde både mod, hopp och kärlek.

Men nu är de här! Se, sprid och fira födelsedagsbarnet Greenpeace som fyller 40 år idag! Peace!