Volkswagen hävdar att de är ett miljövänligt företag, men i själva verket lobbar de mot de striktare lagar vi behöver inom EU för att stoppa klimatförändringarna och göra bilar mer effektiva.Förra månaden bjöd vi in människor runtom i världen att hjälpa oss avslöja det verkliga VW (ni jediriddare vet vad jag snackar om!).  Det är helt fantastiskt vilka bidrag vi fått in, med tanke på att filmmakarna bara hade fjuttiga två veckor på sig att skapa sina bidrag!

Volkswagen spenderar stora pengar på reklam, så vi bad folk att göra sin egen reklamfilm – en fejkad reklam som använder VWs marknadsföring emot dem.

Klicka dig in på vår tävlingssajt och rösta på din favorit

Vi har fått in nya versioner av VWs senaste animerade reklamfilm Think Blue:Symphony. En del tog fasta på Star Wars-temat. Andra berättade korta historier om vilka konsekvenser Volkswagens smutsiga lobbyverksamhet har för miljön.

Vi fick in ungefär 80 bidrag sammanlagt. Jag tänker inte säga vilken som är min favorit – jag vill att du röstar på den just du gillar mest. Skicka sedan vidare till dina vänner.

Du kan rösta på så många du vill, men såklart bara ge en röst per film. Juryn kommer att utse en vinnare bland de 12 som har flest röster.