Gårdagen blev en kamp mot illamående och trötthet men i morse vaknade jag pigg och utan illamående. Njöt av en god frukost och satte sedan ivrigt igång med att städa. Vilket är skeppets morgonrutin, alla hjälps åt att städa olika delar av skeppet.

Ville gärna vara ute på däck så anmälde mig även frivilligt till att skrubba däck. Kändes så bra att ge skeppet kärlek tillbaka genom att göra henne riktigt fin. Dessutom var det ett bra tillfälle att bekanta sig med skeppets olika delar.

Gör skeppet fint

 

Hon är verkligen ett under på många sätt, tänker på alla människor som bidragit med pengar och engagemang för att hon skulle kunna sjösättas. Skulle också kunna rabbla en hel del fantastiska siffror och fakta men säger istället så här. Har ni möjlighet ta er gärna till Stockholm i helgen och passa på att besök Rainbow Warrior III. Hon är värd det!

I dag nådde vi även kusten utanför Danmark, havet är lugnare och vi seglar behagligt fram. Vädret har varit riktigt fint – mycket sol och det har också känns soligt i min själ!

Har också fått möjlighet att göra något mycket speciellt, något som betyder oerhört mycket för mig. Men det berättar jag mer om i morgon. 

Kan bara säga så här att var och en av oss har speciella gåvor och drömmar och det är verkligen något vi ska våga underhålla och genomföra. Glöm inte dina drömmar!