Idag är det Världsvattendagen som hålls årligen för att uppmärksamma vikten av vatten och att verka för en hållbar förvaltning av världens vattentillgångar.

Alla kampanjer Greenpeace driver för att skydda havet och skogen, rädda klimatet, kräva förnybar energi och ekologiska jordbruksmetoder samt stoppa miljögifterna, har vatten som en gemensam nämnare.

I tisdags släppte vi en rapport som visar att kläder från Abercrombie & Fitch, G-star och tio andra stora internationella klädmärken släpper ut nonylfenoletoxylater, som bryts ner till det giftiga och hormonstörande ämnet nonylfenol, när de tvättas av konsumenter.

För att uppmärksamma problemet med förorenat vatten på grund av klädproduktionen runt om i världen så har vi gått ut på gatorna i städer från Jakarta till Stockholm, från Madrid till Bangkok och avslöjat modeföretagens smutsiga hemlighet.

Sprid den eller vår coola songify-video gärna bland dina vänner och delta i vår instagram-tävling så att företagen förstår att det inte är ok att smutsa ner våra vatten som vi alla är beroende av!