GRUPPLEDARE för GREENPEACE gatuvärvare med extra allt

Jobb - 21 juli, 2014
Greenpeace arbetar aktivt för en frisk, välmående planet både för oss och kommande generationer. Vi är en oberoende miljöorganisation som inte tar emot pengar från staten eller näringslivet. Därför söker vi dig som inser vikten av en engagerad allmänhet och tror på Greenpeaces vision om en friskare planet.

Greenpeace är en radikal och handlingskraftig organisation med ett globalt perspektiv. Vi finns över hela världen och all vår verksamhet bygger på ett starkt engagemang hos våra medarbetare och givare.

Har du värvningserfarenhet, ett stort engagemang och förmåga att leda och inspirera ett team? Då är du den vi söker. 


Som teamleader ansvarar du över ett team på 5-8 värvare, där du dagligen jobbar ute med teamet och leder från fronten genom att själv värva nya givare. Efter en introduktionsperiod kommer du också att vara delaktig i rekryteringsprocessen, ansvara över utbildning och utveckling av personal samt administration. 

Greenpeace erbjuder en spännande och händelserik vardag på jobbet. Att arbeta för oss är utvecklande, inspirerande och givande. Du kommer att få god insyn i hur organisationen arbetar och vara delaktig i kampen för en bättre miljö. Du kommer att jobba nära en erfaren direktdialogkoordinator som kommer att ge dig stöd, instruktioner och fria händer.
För att kunna motivera vårt unga, energiska team behöver du vara innovativ och nytänkande. Vi erbjuder en arbetsmiljö där du kan få utlopp för din kreativitet. Är du extra allt så är det bara att söka. 

Om gatuvärvning:

Gatuvärvning sker under dagtid på gator och torg. Jobbet går ut på att inspirera och engagera människor att stödja Greenpeace. Att värva är lärorikt och innebär stort eget ansvar. Värvare är vårt ansikte utåt. Det är ett mycket socialt lagarbete.Greenpeace ger aldrig upp. Samma envishet vill vi se hos våra värvare och teamleaders! 

Läs mer om värvarjobbet på vår hemsida: www.greenpeace.se/varvare.

Kvalifikationer:- Erfarenhet av gatu- eller dörrinsamling är ett krav

- Demonstrerad erfarenhet av att leda och inspirera andra är meriterande

- Positiv och resultatdriven

- Organiserad, energisk och kreativ

- Erfarenhet av föreningsengagemang är meriterande

- Goda kunskaper i både svenska och engelska


Vi genomför intervjuer löpande så skicka din ansökan via mejl till sara.arvidsson@greenpeace.org så snart du kan, senast den 7/9 2014.

Tillträde enligt överenskommelse. Vi tar ej ansökningar via telefon.

Ämnen