Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Läs mer

Greenpeace: Ansvarig för Arv & Testamenten

Jobb - 5 april, 2018
Vill du ta din karriär till nästa nivå, arbeta i en internationell miljö och bidra till en ljusare framtid och renare planet? Var med och skriv historia! Greenpeace söker en ansvarig för arv och testamenten i de Nordiska länderna.

Om oss:

Greenpeace arbetar för att skydda och bevara miljön. Vårt mål är att värna den biologiska mångfald som är en förutsättning för livet på Jorden. Vi är en oberoende organisation, dvs vi tar inte emot pengar från stater, företag eller politiska partier utan är helt beroende av gåvor från privatpersoner och stiftelser.  Därför är det avgörande för oss att driva effektiva insamlingsprogram, från rekrytering av nya givare till retention av befintliga givare. Insamlingsavdelningens ansvar är att maximera intäkterna från individuella givare genom att inspirera, engagera och bygga relationer.

Om tjänsten:

Denna heltidstjänst i Stockholm leder utvecklingen av Greenpeace strategi för arv och testamenten i de Nordiska länderna (Sverige, Finland, Danmark och Norge). Som ansvarig för arv och testamenten ansvarar du för att löpande ta fram information till våra givare och inspirera till ett engagemang som lever vidare för framtida generationer.

I dina arbetsuppgifter ingår såväl proaktiv marknadsföring mot nya givare som arbete med givare i vår databas. Du säkerställer en högkvalitativ omsorg av våra givare och noggrann förvaltning av de gåvor vi får - vilket bidrar till att skapa en mångsidig och säker ekonomisk bas för Greenpeace. Att arbeta i insamlingsteamet med fokus på stora gåvor kan innebära ytterligare uppgifter inom ramarna för teamets arbete: bland annat kontakt med fonder, stiftelser och extra generösa givare, samt andra relevanta uppgifter såsom rapportering, framtagande av projektförslag samt event-planering.

Om dig:

 • Minst tre års erfarenhet av ansvar för relationer med stora kunder eller givare

 • Dokumenterad erfarenhet av framgångsrik insamling av stora gåvor och ansökningar till stiftelser och fonder

 • Erfarenhet inom copywriting för insamlingsverksamhet eller försäljning

 • Mycket goda organisatoriska färdigheter inklusive förmåga att prioritera, hantera flera projekt samtidigt, informationssökning, arbeta utifrån en tidsplanering och nå uppsatta mål

 • God kommunikationsförmåga, bra lyssnare och förhandlare, samt förmåga att stötta och vägleda kollegor

 • Flytande svenska, utmärkt engelska och gärna ett annat nordiskt språk

 • Intresse för miljöfrågor och att du delar Greenpeace värderingar

Vi erbjuder:

 • En tillsvidare heltidstjänst med sex månaders provanställning

 • En unik möjlighet att bidra till kampen för en bättre värld

 • En spännande möjlighet till personlig och professionell utveckling

 • En dynamisk och internationell arbetsplats

 • Ett tillfälle att jobba med ett globalt insamlingsteam som arbetar med stora gåvor

 • Kollektivavtal med Unionen

Intresserad?

Du kan läsa mer om tjänsten i den detaljerade arbetsbeskrivningen och skicka ditt CV tillsammans med ett brev där du på engelska motiverar varför du vill arbeta med oss och varför du passar för tjänsten. Skicka din ansökan så snart som möjligt men senast den 22 april 2018.

Skicka in din ansökan här: https://my.careerhub.se/?jobid=99129&source=WebSE&showjob=1

Kontaktinformation:
Celeste Stewart, Regional IT- och insamlingschef

Mats Carnmarker, Personalombud

Address:
Greenpeace Norden, Rosenlundsgatan 29B, Box 151 64, 104 65 Stockholm
www.greenpeace.se

 

 

 

Ämnen
Taggar