Ik doe een gift

Greenpeace start vandaag met het “125-project”. Hiermee willen we 125 nieuwe supporters verwelkomen in de grote Greenpeace-familie om onze acties en campagnes maandelijks te steunen. Meer weten? Lees hieronder verder en sluit je ook aan!

Ik neem deel aan het 125-project

Sinds de coronacrisis is er heel wat veranderd. Normaal gezien zouden we nu nieuwe supporters vinden door hen persoonlijk aan te spreken op straat. Maar de gezondheidscrisis heeft hier een stokje voor gestoken. Hierdoor dreigen onze acties en campagnes in het gedrang te komen. Daarom hebben wij het 125-project gelanceerd.

Het 125-project, wa is da?

Met het 125-project zoeken we op 30 dagen tijd 125 supporters die ons met een maandelijkse gift willen steunen. Met zo’n maandelijkse gift geef je ons de structurele financiële middelen om onze campagnes op voorhand en op lange termijn te plannen, zelfs in crisistijden. En je draagt natuurlijk rechtstreeks bij aan het succes van onze milieucampagnes, het hele jaar door.

Wij zijn niet te koop! Onze onafhankelijkheid is essentieel

Al bijna 50 jaar vecht Greenpeace geweldloos voor een duurzame toekomst en we doen dat volledig onafhankelijk. Dat wil zeggen dat we nooit geld van overheden of bedrijven aanvaarden.

Dat wil ook zeggen dat wij om acties te kunnen voeren volledig afhangen van de financiële steun van onze supporters (mensen zoals jij). Ben je ook bereid om iets voor de planeet te doen? Voor de huidige én toekomstige generaties? Wacht dan niet langer en neem deel aan ons 125-project. Elke daad telt.

En wist je dit al? Als je Greenpeace dit jaar voor 40 euro of meer steunt, dan krijg je daarvan 60% terug via je belastingaangifte! 

We danken je van harte voor je steun! Onze supporters vormen het hart van onze organisatie en zonder jou kunnen we niet in actie komen. Alleen door samen te werken kunnen we onze mooie planeet en al haar bewoners beschermen.

Ik doe een maandelijkse gift Ik deel op Facebook Ik deel op Twitter Ik deel op Whatsapp
Facebook Facebook Instagram Instagram Twitter Twitter YouTube YouTube Pinterest Pinterest