2594323 har allerede signert.

Seks av sju havskilpaddearter er utrydningstruet. På under to minutter viser den nye filmen “Turtle Journey”, laget av skaperne av “Wallace og Gromit”, “Flukten fra hønsegården” og “Sauen Shaun”, hvorfor det er så viktig å beskytte skilpaddene og de andre dyrene i havet.

NÅ HAR VI EN HISTORISK MULIGHET TIL Å REDDE HAVENE

Havet er hjem for millioner av dyrearter, gir mat til over en milliard mennesker, produserer halvparten av alt oksygenet vårt – og hjelper oss med å bremse klimaendringene.

Men verdenshavene våre er i ferd med å bli ugjenkjennelige. De tømmes for liv og fylles med plast, og trues av oljeplattformer og gruvedrift. Til tross for dette er mindre enn 1 prosent av internasjonalt farvann tilstrekkelig vernet!

Men det finnes håp for den blå planeten vår: et stort nettverk av marine verneområder der ødeleggende industrier ikke får slippe til. FN forhandler akkurat nå om en global havavtale som gjør dette mulig. 

Nå ber vi politikerne om å ta rett avgjørelse og stille seg bak en sterk avtale. Livet i havet må beskyttes og trenger vår hjelp NÅ. Stå sammen med oss, skriv under og gjør stemmen din hørt i dag!

LES MER OM HAVENE VÅRE OG HVORFOR DE MÅ BESKYTTES:

Rapporten «30 x 30» , som beskriver hvorfor minst 30 prosent av verdenshavene må beskyttes innen 2030 .

Rapporten: «Turtles under threat: Why the world’s ultimate ocean wanderers needs protection» (rapporten på engelsk)

Nyheter