Her finder du en værktøjskasse, der hjælper dig med at sprede budskabet om fred på gaden og sociale medier.

Download og del billeder og grafik på sociale medier

Du kan downloade materialer i DEN HER MAPPE, som du er meget velkommen til at dele på sociale medier. Vi vil løbende lægge nye materialer i mappen, så kom endelig tilbage igen senere og se om der er flere ting, du kunne have lyst til at dele.

Print plakat

Download den her plakat, print den og find et godt sted, hvor den kan hænges op. Det kan måske være på din skole, arbejdsplads eller ude på gaden. Find plakaten i DEN HER MAPPE.

Plakat til print

Følg og del Russian Tanker Tracker på Twitter

Profilen Russian Tanker Tracker på Twitter sporer supertankere, der transporterer olie og gas fra russiske havne. Data viser, at en masse supertankere er på vej til Europa på trods af at nogle lande har oprettet et forbud mod at russiske skibe kan lægge til i deres havne.

De her forsendelser af fossile brændsler skal omgående stoppe. Skriv under på kravet om et øjeblikkeligt stop for afhængigheden af olie, gas og kul i solidaritet med befolkningerne, der lider, i både Ukraine og Rusland.

Tjek Russian Tanker Tracker på Twitter og hjælp os med at gøre opmærksom på, hvad den viser. 

Har du noget som andre kan dele? 

Har du selv ideer til, hvordan budskabet om fred kan udbredes? Hold dig endelig ikke tilbage med at dele ideer, gode budskaber, fotos eller andet kreativt. Husk at bruge #Stopfuellingwar og at tagge @GreenpeaceDK, så vi kan hjælpe med at få så meget opmærksomhed som muligt.