Greenpeace har ett brett nätverk av volontärer som tillsammans skapar förändring. Som volontär i Greenpeace är du med och gör en aktiv insats för miljön genom att utforma och delta i våra kampanjer och aktiviteter. Just nu söker vi dig som vill vara med och starta upp en ny lokalgrupp i Umeå! 

Som volontär hos oss får du möjlighet att agera för klimatet tillsammans med likasinnade. Du får en fördjupad förståelse för olika klimat- och miljöproblem och lär dig om vilka lösningar som finns. Genom att engagera dig som volontär bidrar du till att skapa förändringar i samhället och visar vägen mot en hållbar framtid!

Nu är det dags att starta upp en ny lokalgrupp i Umeå!

Greenpeace har tidigare haft en lokalgrupp i Umeå och nu är det dags att vi återigen blir en del av miljörörelsen här! Under våren kommer vi att starta upp en ny lokalgrupp i Umeå för att stärka och bredda vårt volontärnätverk. Dessutom innebär det också en närmare anknytning till de områden som står i fokus i vår skogskampanj, något vi har jobbat intensivt med det senaste året och som kommer fortsätta stå i fokus framöver. 

Vi söker dig som har ett intresse för klimat- och miljöfrågor, tycker att det skulle vara spännande att vara med i uppstarten av något nytt och med fördel är baserad i Umeå med omnejd. Som volontär kan du vara med i allt från aktioner och demonstrationer, till kommunikations- och lobbyarbete. Genom träningar och workshops som hålls både offline och online får du de verktyg du behöver för att engagera dig med oss i våra kampanjer!

Låter det intressant? Anmäl ditt intresse via detta formulär!


Här kan du se kolla in några roliga saker våra volontärer fått hitta på!

Aktivist-träd försvarar sig mot skogslobbyn!

Ett träd från Greenpeace bestämmer sig för att skapa en ärligare version av svenska skogslobbyns senaste reklamkampanj.

Läs mer

Förbjud fossilreklam

Igår ringde mitt alarm klockan 04.00. Inte för att deadlinen på min tenta i statistik närmar sig, utan för att bege mig ut på stan tillsammans med andra Greenpeacevolontärer för att ge några fossilannonser ett mer passande budskap.  

Läs mer