Lahjoittajapalvelu

Sivu - lokakuu 1, 2015

KYSYTTÄVÄÄ LAHJOITUKSESTASI? SOITA!
Lahjoittajapalvelumme auttaa sinua, joka olet jo lahjoittajamme.
(09) 698 6317
Vastaamme puheluihin arkisin kello 10-15

 

Lahjoittajapalvelussa voit muuttaa kuukausitukeasi, lahjoitustiliäsi ja yhteystietojasi. Jos haluat lahjoittaa Greenpeacelle ensimmäistä kertaa, siirry lahjoitussivulle.

Lahjoittajaposti

Lahjoittajana saat meiltä postia, jonka lähetysmuotoa voit milloin tahansa vaihtaa. Voit valita kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Action-lehden ja/tai ajakohtaisten tietojen vastaanottamisen useammin sähköpostitse. Lehti ja sähköposti sisältävät artikkeleita Greenpeacen ympäristötyöstä, uutisia ja mahdollisuuden auttaa meitä tarpeen vaatiessa. Jos sinulla on kysyttävää lahjoittajapostista tai haluat tehdä muutoksia, otathan yhteyttä lahjoittajapalveluumme.

Päivitä yhteystietosi

Jotta voisimme toimittaa sinulle viimeisimmän tiedon toiminnastamme tai ottaa yhteyttä lahjoittamiseen liittyvissä asioissa, on tärkeää, että meillä on uusimmat yhteystietosi. Helpotat työtämme, jos voit antaa myös asiointinumerosi, jonka löydät postitustemme osoitekentästä.

1 Nimi

Nimi

Jos olet Greenpeacen kuukausitukija, antamalla asiointinumerosi pystymme käsittelemään muuttuneet tietosi nopeammin. Numeron löydät saamastasi lahjoittajapostista, kotiosoitteesi alta.

»

Oho! Olet unohtanut jotain.

 

2 Vanha osoite

»

Oho! Olet unohtanut jotain.

 

3 Uusi osoite

 

 

 

Aiheet