Onnittelulahjoitus

Sivu - joulukuu 20, 2013
Onnittele ja vaikuta - Anna aidosti ympäristöystävällinen lahja! Greenpeacen onnittelulahjoituksella voit muistaa läheisiäsi ympäristöystävällisellä tavalla.

Onnittelulahjoitus

Greenpeacen onnittelulahjoituksella onnittelet perheenjäsentä, ystävää, työkaveria tai tuttavaa puhtaamman ympäristön puolesta. Onnittelulahjoitus sopii monenlaisiin juhliin, kuten vaikkapa häihin, valmistujaisiin ja muihin merkkipäiviin. Voit pyytää myös ystäviäsi muistamaan sinua vaihtoehtoisella lahjalla juhlapäivänäsi.  

Onnittelulahjan vastaanottaja saa viereisen kuvan kaltaisen tervehdyksen, johon on kirjoitettu onnitteluviestisi. Kuva-aiheita on useita. 

Tilaa onnittelulahjoitus ottamalla yhteyttä lahjoittajapalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse (09) 698 6317.

Lahjoituksen voit tehdä esimerkiksi Online -lahjoituksena tai suoraan Greenpeacen tilille. Tilinumeromme on FI25 8000 1870 6199 97. Lisää maksun viestikenttään Onnittelulahjoitus. Halutessasi lisää maksun viestikenttään myös yhteystietosi: osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja syntymäaikasi.

Sähköpostilla tilaamalla lähetäthän toivomasi henkilöhtaisen onnittelutekstin, saajan yhteystietoineen ja lahjoitustavan ja -summan sekä -päivämäärän. Sähköpostilla tilaamalla varaathan aikaa lahjoituksen perille saapumiseen Onniteltavalle tai itsellesi vähintään 8 arkipäivää.

Puhelimitse tilaamalla varaathan aikaa Onnittelun perille saapumiseen vähintään 4 arkipäivää.

Aiheet