Tue Arktiksen suojelutyötä lahjoituksella

Arktis on säilynyt tähän saakka koskemattomana. Nyt kuitenkin öljy-yhtiöt, muun muassa Shell aikovat aloittaa öljynporaukset tällä ainutlaatuisella alueella. Öljynporaus on aina riskialtista, mutta pohjoisen meren olosuhteet tekevät siitä vieläkin vaarallisempaa.

Mahdollinen öljyvuoto olisi todella vaikea puhdistaa jään seasta. Jopa Shell on myöntänyt, etteivät heidän perinteiset öljynpuhdistusvälineensä toimi jäisessä vedessä. Öljyvuodosta aiheutuisi vakavia seurauksia arktisen alueen herkälle ekosysteemille. Alueen eristäytyneisyyden takia paikalle olisi myös erittäin vaikea saada apuvoimia puhdistusoperaatiota varten.

Ilmastonmuutos sulattaa Arktiksen ikiroutaa. Porauksista saatava öljy lisää ilmaston lämpenemistä ja sulattaa yhä enemmän jäätä. Tämä kierre on saatava loppumaan.

Auta meitä pelastamaan häkellyttävän kaunis Arktis!
Lahjoittamalla voit varmistaa, ettei jääkarhujen tarvitse alkaa kerjäämään elääkseen.

1 Lahjoita nyt

Tee kertalahjoitus
30 € 50 € 100 €
muu summa
»

Oho! Jotain tais unohtua.

 

2 Nimi

Nimi
»

Oho! Jotain taisi unohtua.

 

3 Osoite

Oho! Jotain taisi unohtua.

 

Tuetut verkkopankit: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank
Luottokortit: Visa, Visa electron, Mastercard, Eurocard

Poliisihallituksen Greenpeace Pohjolalle 15.4.2013 myöntämä rahankeräyslupa 2020/2013/856 ajalle 15.4.2013-14.4.2015 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta. Ja Ahvenanmaan maakuntahallituksen 1.11.2013 myöntämä lupa ÅLR 2013/7922 Ahvenanmaan alueella.

Ongelma lahjoittamisessa? Kerrothan meille: .

Voit tehdä lahjoituksesi myös haluamallesi summalle suoraan Greenpeacen tilille:

Tilinumeromme on FI25 8000 1870 6199 97. Halutessasi lisää maksun viestikenttään yhteystietosi: osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja syntymäaikasi. Kuukausilahjoittajana toivomme, että lisäät viestikenttään lahjoittajanumerosi. Löydät lahjoittajanumerosi postituksemme osoitekentän yläpuolelta.