Cookies hjælper os med at informere dig bedre om vores arbejde (og aktioner). Privacy Policy

Testamente

Side - 13. oktober, 2009
Ved at skrive et testamente bestemmer du selv, hvordan din arv skal fordeles. Det er din sidste vilje, og i dit testamente kan du endda inkludere juridiske personer, for eksempel en organisation som du finder værd at støtte.

En gave til fremtiden
Vi har lånt jorden af vores børn og børnebørn. Hvilken verden vi efterlader, handler meget om, hvad vi beslutter at gøre i dag. Greenpeace opgave er at værne om livet på jorden og at kæmpe for en bedre balance mellem mennesker og miljø.

Ved at skrive Greenpeace ind i dit testamente giver du den ultimative gave. Du bidrager til livets fortsatte eksistens på vores sårbare planet, og du giver os en værdifuld ressource i vores miljøarbejde, når du ikke længere selv kan påvirke ved hjælp af egne handlinger og eget engagement.

Hvorfor testamente?
I dag findes der muligvis flere grunde end tidligere til at skrive testamente. Vores livsstilsmønster og familie sammensætninger er forandret og er blevet mere komplekse samtidigt med, at flere og flere mennesker lever alene. Dit testamente gør det nemmere for de efterladte den dag din arv skal fordeles.

Brochure om testamente
Der er ingen dramatik forbundet med at skrive testamente, og vi vil gerne hjælpe dig et skridt på vejen. Vi har sammensat tanker og vigtig informatiom om testamente i en smuk brochure, som du kan drage nytte af. Men vi anbefaler, at du kontakter en advokat eller anden juridisk sagkyndig for at få hjælp med formuleringen af dit testamente.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på telefon 33 93 53 44.

Bestilling af brochure
Udfyld formularen nedenfor og send dine oplysninger til os. Du vil modtage testamente brochuren efter nogle dage.

1 Info

Fornavn
Efternavn
Telefon
Email