Testament

Side - 17 september, 2009

Det er lett å glede seg over alt livet har å by på. En vakker dag vil du likevel forlate denne verden – slekt og venner, hus og hjem. Hvis du ikke har skrevet testamente, blir alt du etterlater deg fordelt blant arvingene etter en viss arveordning. Hvis du ikke har arvinger, tilfaller alt Staten.

Din vilje
Ved å skrive testamente kan du selv bestemme hvordan dine gjenværende verdier og eiendeler skal fordeles. Det er din vilje som bestemmer. I testamentet kan du til og med tilgodese juridiske personer, for eksempel en organisasjon du gjerne vil støtte.

En gave for fremtiden
Vi har lånt jorden av våre barn og barnebarn. Hva slags verden vi etterlater oss, avhenger i stor grad av hva vi gjør i dag. Greenpeaces oppgave er å verne om livet på jorden og kjempe for en bedre balanse mellom mennesker og miljø.

Når du tilgodeser Greenpeace i testamentet ditt, gir du en fantastisk gave. Du bidrar til at livet på denne sårbare planeten overlever, og du gir oss en verdifull ressurs i miljøarbeidet når du ikke lenger kan påvirke selv gjennom egne handlinger og eget engasjement.

Hvorfor testamente?
I dag er det enda flere gode grunner til å skrive testamente enn før. Livsstilsmønstre og familiesammensetninger har endret seg og er blitt mer komplekse, og stadig flere bor alene. Testamentet gjør det enklere for de etterlatte den dagen dine verdier og eiendeler skal fordeles.  

Testamenteringsinformasjon
Det er ikke vanskelig å skrive testamente, og vi vil gjerne hjelpe deg litt på vei. Vi har samlet noen tanker og viktig informasjon om testamentering i en fin perm som du kan dra nytte av. Men vi anbefaler at du henvender deg til en advokat eller annen juridisk fagkyndig for å få hjelp til å formulere ordlyden i testamentet.

Hvis du har flere spørsmål om testamentering send gjerne en e-post til adressen og vi kontakter deg så snart vi kan!

Bestilling av testamenteringsperm
Fyll ut skjemaet nedenfor, og send informasjonen til oss. Du vil motta testamenteringspermen etter noen dager.

1 Info

Fornavn
Etternavn
Telefon
E-post

Oosp! fill in required fields.