Testamente – en handling för livet

Sida - 23 november, 2010
Testamente – en handling för livet


Ett testamente till Greenpeace är en bra investering i en hållbar och fredlig framtid. Oavsett hur din livssituation ser ut, ger testamente dig möjligheten att bestämma hur din kvarlåtenskap ska fördelas. Du kan glädja personer utanför familjekretsen och du kan låta ditt personliga engagemang leva vidare genom att testamentera till en organisation vars värderingar du delar.

Vi har sammanställt praktisk information om testamente i en broschyr som du kan beställa. Du kan göra det även om du inte just nu har tänkt upprätta testamente eller testamentera till Greenpeace.

Nämner du Greenpeace i ditt testamente så ger du oss en betydande gåva. Greenpeace använder varje testamentarisk gåva förbättrar våra möjligheter att bevara jorden som en levande planet och att ge framtidens generationer tillgång till en giftfri värld med frisk luft, rent vatten och odlingsbar jord.

För mer information, beställ vår testamentesfolder nedan eller kontakta Charlotta Johansson som ansvarar för testamenten. Hon nås på eller 08 - 501 626 47.

Jag vill ha Greenpeace testamentesfolder tack

Förnamn
Efternamn
Telefon
Epostadress

Hoppsan! Fyll i de obligatoriska fälten.