Kräv att våra pensioner blir fossilfria!

Är det inte ironiskt att de pengar som ska gå till att säkra din framtid samtidigt förstör den? Trots klimatkrav och nya regler hade AP-fonderna vid årsskiftet tillsammans innehav till ett värde av 16 miljarder i fossilbolag. Värst är den Sjunde AP-fonden, där fem miljoner svenskar har sin premiepension, som bland annat äger aktier för mer än 300 miljoner i den saudiska diktaturens oljebolag, Saudi Aramco. Bolaget är världens största oljeproducent och historiskt den största utsläpparen av koldioxid. Sådana företag rimmar inte särskilt bra med en hållbar framtid. Önskar du också dig en bättre framtid än den AP-fonderna idag skapar? Hjälp oss få Sjunde AP-fonden att flytta pengarna – skicka ett mejl och kräv att de stoppar sina fossila investeringar!

Har skrivit under Mål

{{counter}}

{{blockData.counterGoalValue}}

Steg 1 – Skicka mejl

Kräv att Sjunde AP-fonden stoppar fossila investeringar! Våra pensionspengar ska inte elda på klimatkrisen, det är våra pengar, vår framtid – vår planet! (PS: Skriv en egen rubrik och lägg gärna till något så ditt mejl blir unikt.)

Mejla Sjunde AP-fonden

Steg 2 – Var med

Genom att skriva under och stötta vår kampanj, kommer du hållas uppdaterad om hur vi tillsammans kan se till att #Flyttapengarna.

Genom att skriva under går du med på att hållas uppdaterad om vårt kampanjarbete. Vi respekterar din integritet. Läs vår sekretesspolicy

Vår kampanj har bidragit till att de fossila investeringarna bland Första till Fjärde AP-fonderna har minskat, och med din hjälp kommer vi se till att Sjunde AP-fonden följer efter! Det är dags att #Flyttapengarna

Signed up Goal

{{counter}}

{{blockData.counterGoalValue}}

Steg 4 – Stötta vårt arbete

Som månadsgivare är du med och bidrar till att vi kan fortsätta arbetet mot en hållbar framtid. Tillsammans med er har vi vi möjlighet att göra skillnad, och vinna nya segrar för vår planet!