Minnegave

Side - 17 september, 2009

Det er aldri lett å miste og ta avskjed med en som står deg nær. Midt i sorgen kan det derfor føles meningsfylt å bidra til noe større, kanskje et spesielt formål avdøde i sin livstid snakket varmt om, eller som du selv ønsker å kjempe for.

En hyllest til livet
I stedet for blomster som bare varer noen timer, kan du hedre den avdødes minne med en minnegave til Greenpeaces langsiktige miljøarbeid. På denne måten blir din siste hyllest også en velkommen hjelp i arbeidet med å verne om livet på denne fantastisk vakre, men uendelig sårbare, planeten.

Noen velger å gi minnegaver enda lenger fremover i tid, for eksempel på årsdagen for dødsfallet, på den avdødes fødselsdager eller i forbindelse med andre familiehøytider. Vi er svært takknemlige for disse gavene.  

Minnegave og minnekort
Det er enkelt å gi en minnegave til Greenpeace. Fyll bare ut skjemaet, velg betalingsmåte og send skjemaet og gaven til oss. Så snart vi mottar ønskene dine, sender vi et minnekort til adressen du har oppgitt.

For at minnekortet skal rekke frem til begravelsen i tide, må vi motta ønskene dine helst en uke før begravelsesdatoen.

Informasjon om minnegave i dødsannonsen
Hvis den avdøde har avslått blomster, eller hvis du selv ønsker det, kan for eksempel følgende ordlyd brukes i annonsen: ”Støtt gjerne Greenpeaces miljøarbeid konto: 1594 08 84559” eller ”I stedet for blomster, støtt Greenpeace konto: ...”.

Spørsmål?
Hvis du har flere spørsmål om minnegaver send gjerne en e-post til adressen og vi kontakter deg så snart vi kan!