På fredag den 1 oktober gästar Gudrun Schyman värden Carl Schlyter i premiäravsnittet för säsong två av Greenpeace podcast “Systemskiftet” där samhällets nödvändiga omställning diskuteras på djupet.

– Det är fantastiskt att vi är tillbaka med en andra säsong. Vi såg en stor törst efter fler samtal om systemförändring på riktigt efter den första säsongen och är superglada att kunna öppna den andra säsongen riktigt vasst med Gudrun Schyman, säger Alexia Fridén, producent

Gudrun Schyman, är en välkänd politiker med lång erfarenhet och ordförande för klimatnätverket Fria pensionärer. Hon gästar podden för att prata om pensioner, de allmänna pensionsfonderna  och varför ett system som egentligen ska säkra vår framtid, äventyrar den och hur vi tillsammans kan påverka och förändra systemet så att våra pensionspengar faktiskt blir långsiktiga hållbara och säkra. 

Säsong två tar avstamp där säsong ett avslutades och fortsätter att gå på djupet med några av Sveriges främsta experter inom områden som cirkulär ekonomi, ideelt engagemang, social och ekologisk rättvisa, basinkomst och mycket mer.

Du kan lyssna på podden “Systemskiftet” där du vanligtvis lyssnar på poddar. Här hittar du länkar till avsnitten:

Greenpeace podcast Systemskiftet med Carl Schlyter som värd
Greenpeace podcast Systemskiftet

Greenpeace podcast Systemskiftet med Carl Schlyter som värd! Tillsammans med kunniga gäster djupdyker vi i hur systemförändring kan skapa en bättre värld för människor, djur…

Engagera dig ×