Bliv frivillig | Greenpeace Danmark
Cookies hjælper os med at informere dig bedre om vores arbejde (og aktioner). Privacy Policy

Greenpeace er en international uafhængig miljøorganisation. Vi går fra ord til handling for at konfrontere og stoppe global miljødestruktion og fremdrive løsninger, som leder til en verden i fred og økologisk balance.

Som frivillig i Greenpeace kan du lave alt fra gadeaktiviteter, demonstrationer, og koncerter til kampagnearbejde målrettet politikere og aktivisme. Gennem bl.a. inspirerende aktiviteter og foredrag formidler de danske frivillige vores globale og nationale mærkesager på et lokalt niveau.

Læs mere om det frivillige arbejde i Greenpeace nederst på denne side.Læs artiklen her: Greenpeace udvider netværk af frivillige (TV2 Fyn)

Vi har frivilliggrupper i Aarhus, Kolding, København og Odense. Du kan melde dig som som frivillig i dag ved at udfylde formularen nedenfor.

Hvis du melder dig som frivillig i København, vil du blive ringet op af Thomas eller Isabella, som er gruppekontakter og ansvarlige for introforløbet. De vil ringe til dig indenfor en måned til en snak om hvorvidt frivillighed i Greenpeace er noget for dig.

Hvis du tilmelder dig i de andre byer, vil du blive inviteret af de lokale gruppekontakter til det næste intromøde.

Bor du ikke i nærheden af en lokalgruppe er du velkommen til at kontakte vores frivilligansvarlig, , der kan oplyse om eventuelle andre muligheder for frivilligt arbejde

Læs venligst Greenpeace Nordens Frivilligpolitik her og Nordens Adfærdskodeks her. Begge dokumenter er på engelsk, men der kommer en dansk oversættelse inden længe.

Læs mere om forsikringer for frivillige i Greenpeace her.

GPN Volunteer Policy 2016
Grievances, Procedures and Code of Conduct for Volunteers 2016

Minimumsalder: 18 år.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Emner