Nul fracking
100% sol, vand og vind

Total har forladt Nordjylland og tilbageleveret sin licens til at efterforske og bore efter skifergas. Det betyder, at statsminister Lars Løkke Rasmussen nu har muligheden for at forhindre fracking i Danmark for fremtiden.

Fortæl Lars Løkke Rasmussen, at vi ikke vil have fracking – vi vil have Danmark tilbage på sporet til en hurtig omstilling til grøn energi.

Hvorfor ikke fracking? Læs mere…

Fracking efter skifergas kan medføre forurening af vores grundvand, og fører til store mængder kemikalieforurenet spildevand og radioaktivt affald. Samtidig vil det være et alvorligt tilbageskridt for klimaet.

Klimaforandringer giver allerede i dag tørke, mudderskred og andre ekstreme vejrfænomener. Noget, der koster velfærd og liv og tvinger folk til at flytte. Og klimaforandringerne bliver kun værre.

Hvad er løsningen?

Danmark har en forpligtelse i til at holde den globale temperaturstigning under 2 grader og så tæt på 1,5 grad som muligt, som det er vedtaget på klimatopmødet i Paris sidste år.

Vi har længe haft den grønne førertrøje i teknologi og innovation i forhold til en omstilling til 100 procent vedvarende energi. En position som det gode eksempel, som resten af verden har set op til, og lader sig inspirere af. Den førerposition skal vi beholde. Danmark skal vise vejen frem til 100 procent vedvarende energi. Læs mindre.

Skriv under her.


Tak for din underskrift imod fracking i Danmark!

Nu har vi underskrifter, men vi har brug for flere. Del gerne denne side med dine venner.

Dit bidrag gør en forskel

Greenpeace er politisk og økonomisk uafhængig. Vores arbejde er kun muligt med bidrag fra privatpersoner som dig. Vi tager ikke imod bidrag fra hverken erhvervsliv, stater eller mellemstatslige organer såsom EU eller FN.