Cookies hjælper os med at informere dig bedre om vores arbejde (og aktioner). Privacy Policy

Send en email til den russiske ambassade og kræv at besætningen bliver frigivet!

.

 

 

Bemærk felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes.

Ret de markerede felter nedenfor.

 
info

Dit fulde navn

info

E-mail

info

Vælg et land

info

Mobiltelefon

Det er let at afmelde - klik på linket i nyhedsbrevet.
info

Emne

info

Besked

Dine oplysninger er sikre hos os. Greenpeace vil aldrig dele, sælge eller bytte dine oplysninger med andre. Læs vores Privacy policy.

*Ved at sende brevet, skriver du samtidig under for at beskytte Arktis mod olieboringer og destruktiv industri i regionen. Klik for information. Du vil løbende modtage opdateringer fra Greenpeace på email og telefon med tilbud om andre måder at engagere dig på. Du vil altid kunne afmelde dig igen.

FÅ ARCTIC SUNRISE
OG BESÆTNINGEN HJEM

De 30 personer, der var om bord på Greenpeace-skibet Arctic Sunrise under en fredelig protestaktion mod dybt risikable olieboringer i  Arktis, står tiltalt for hooliganisme i Rusland.

Efter to måneder i russisk fængsel er de 30 blevet løsladt mod kaution. Men alle 30 står over for seriøse anklager om hooliganisme og skal tilbringe flere år i fængsel, hvis de bliver dømt.

Du kan hjælpe os med at få dem frikendt og få dem hjem til deres venner og familier igen.

Send en email til den russiske ambassade

De russiske ambassader sender hver dag rapport hjem til Moskva om, hvad der sker i de respektive lande. Du kan hjælpe os med at fylde deres indbakke med beskeder med støtte til The Arctic 30.

Save The Arctic

Hvem er The Arctic 30 og hvad står de for?

28 aktivister og besætningsmedlemmer, en freelance fotograf og en freelance kameramand deltog i en fredelig protestaktion rettet mod Gazproms arktiske boreplatform Prirazlomnaya den 18. september 2013. To af aktivisterne forsøgte at klatre op på siden af boreplatformen for at hænge et banner. Dagen efter stormede bevæbnede russiske specialstyrker Arctic Sunrise og kaprede skibet.

Aktivisterne var ved Gazproms boreplatform for at bære vidnesbyrd om ødelæggelse af det sårbare Arktiske miljø. I takt med at isen smelter, rykker olieselskaberne længere og længere nordpå i jagten efter mere af den olie, der er medskyldig i afsmeltningen.

Aktivisterne er mennesker, der bekymrer sig om den verden, vi lever i, og de vil arbejde for at beskytte den. Arktis er et bjergtagende område og hjem for unikke arter som isbjørn og polarræv. At bore efter olie her er en trussel mod det skrøbelige miljø og verdens klima.

Hvordan dit brev vil hjælpe

Vi har brug for din stemme for at blive hørt i Rusland. En del af ambassadens opgaver er at dagligt rapportere tilbage til Moskva om, hvad der foregår i de respektive lande. Jo flere ambassader, der rapporterer tilbage om den globale bevægelse for at få de 30 fri, jo større er chancen for, at de 30 vil blive frigivet og kan vende hjem til deres venner og familier. Hver e-mail tæller.

Straffen for pirateri og hooliganisme er henholdsvis 15 og 7 års fængsel. Det er fuldstændig uretmæssigt, men det er, hvad The Arctic 30 står overfor. De handlede på vegne af os alle sammen, nu må vi stå sammen for dem.

Send en email til den russiske ambassade nu.