Lediga jobb

Vi behöver den professionella och hårt arbetande personal som våra givare förväntar sig av världens ledande miljöorganisation. Våra anställda deltar i arbetet med att konfrontera global miljöförstöring och driva fram lösningar som leder till en värld i fred och ekologisk balans.


Greenpeace i Sverige ingår i ett regionalt nordiskt kontor med lokalkontor i Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Stockholm. På vårt kansli i Stockholm arbetar ett fyrtiotal anställda, frivilliga och praktikanter.

Vi arbetar med begränsade resurser och kan tyvärr endast ta emot ansökningar till annonserade tjänster.

Vill du söka en tjänst, skicka då ett mail till:

Sök jobb på Greenpeace International eller något av våra fartyg

De senaste uppdateringarna

 

Teamleader till Face-2-Face Stockholm

Jobb | 21 juli, 2014 på 17:10

Greenpeace arbetar aktivt för en frisk, välmående planet både för oss och kommande generationer. Vi är en oberoende miljöorganisation som inte tar emot pengar från staten eller näringslivet. Därför söker vi dig som inser vikten av en engagerad...

Greenwire Community Organizer

Jobb | 7 juli, 2014 på 9:46

Do you have experiences in recruiting, managing and engaging volunteers in a campaigning environment? Did you discover the exciting possibilities of organizing online to unleash offline #PeoplePower in your campaigns? Would you like to join a...

Greenpeace söker telemarketing koordinator

Jobb | 28 maj, 2014 på 13:19

Greenpeace söker nu en telemarketing koordinator som vill arbeta i en dynamisk, flexibel och innovativ ideell organisation där arbetet präglas av frihet och självständighet.

1 - 3 av 3 resultat.

Ämnen