Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Läs mer

En värld värd att kämpa för

- igår, idag och imorgon

Greenpeace har bland annat bidragit till att stoppa kommersiell valfångst, skydda Antarktis, rädda ovärderlig regnskog från avverkning och få ett slut på provsprängningar av atomvapen i atmosfären. Inget av detta hade varit möjligt utan ekonomiska bidrag från engagerade människor. Genom att inkludera Greenpeace i ditt testamente kan du vara med och säkerställa att kampen för en frisk planet kan fortsätta även i framtiden.

Greenpeace arbetar med kartläggning, forskning, politisk påverkan och direkta aktioner. Vi driver kampanjer som ofta tar lång tid att vinna och som kräver stora investeringar. Testamentesgåvor kan vara mycket värdefulla bidrag till dessa kampanjer. Just nu arbetar vi bland annat för att rädda Arktis, stoppa utfiskningen av våra hav och ställa om till förnybar energi.

Vi vet inte exakt vilka miljöfrågor som kommer att vara viktigast i framtiden. Men så länge kortsiktiga intressen kolliderar med det som är långsiktigt hållbart kommer Greenpeace att behövas.

Här har vi sammanställt vanliga frågor och svar om att testamentera till Greenpeace, men all den informationen och lite till hittar du också i vårt infopaket som du kan beställa här nedan.

Jag vill ha Greenpeace testamentesfolder tack:

Förnamn
Efternamn
Telefon
Epostadress